Strandhuis

Strandhuis

Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 8 personen en staat helemaal los van de boerderij.

Het strandhuis is een gezellig familiehuis, geschikt om met z`n allen te verblijven en de keuken is voorzien van divers kookmateriaal. De keuken heeft een afwasmachine, combi magnetron en er is een extra koelkast met vriesvak. Ook is er een kinderstoel en campingbedje aanwezig.

In totaal heeft het huis 4 slaapkamers boven; allen met 2 éénpersoonsbedden.
Eén van de twee badkamers bevindt zich op de eerste verdieping met een douche, wc en wastafel en een apart toilet. Op de begane grond is ook een badkamer met wastafel en wasmachine.

Indien u met 10 personen wilt komen kun je eventueel een vijfde slaapkamer erbij huren op de begane grond. In deze logeervoorziening is ook een TV kamer, badkamer en WC. Deze is via een tussendeur in het strandhuis bereikbaar.

Buiten bevindt zich een privè terras met tuinstoelen en een extra picknicktafel.

* Aankomstdag maandag is mogelijk bij het boeken van een midweek of buiten hoogseizoen

Vers gebakken brood

Wist je dat de beheerder van ‘Hoeve te Gast’ 40 jaar een eigen bakkerij heeft gehad? “De echte ambachtelijke bakker”; dat is hoe de klanten van bakkerij Botman Nico kennen. En nu hebben we ook een eigen warme bakkerij op ons terrein! Naast dat je een broodworkshop broodbakken kunt volgen, kunnen wij ook het vers afgebakken brood in de ochtend aan de deur leveren. Dit kun je bij Ilonka of Wim bestellen.