Het Achterhuis

Het Achterhuis

Vakantiewoning “Het Achterhuis” is één van de drie vakantiewoningen bij Hoeve te Gast. Dit verblijf is geschikt voor 5 personen (3 volwassenen en 2 kinderen).

Het Achterhuis is een authentieke vakantiewoning en bevindt zich in een gedeelte van de boerderij, welke een stukje nostalgie uit ademt.

Vanuit de hal komt u in de open woon-/ keuken gelegenheid. In de woonkamer zijn tv. Dvd/cd/radio en gratis wifi aanwezig. De keuken heeft een 3 pits gasfornuis, combimagnetron, afwasmachine en een koel-vries combinatie. De eettafel is geschikt voor 5 personen. Ook is er een kinderstoel aanwezig.

Er is een badkamer met douche, waar het toilet zich ook bevindt. Het Achterhuis bevat drie slaapkamers; één met een éénpersoons bed, één met een tweepersoonsbed welke 1,40 meter breed is en een tweepersoonsdekbed heeft en een slaapkamer met een stapelbed welke geschikt is voor kinderen (lengte 1,90m). Het huis is dus geschikt voor een gezin, maar ook ideaal voor twee personen.

Op het privé terras kunt u van de zon genieten, terwijl de kinderen in de tuin spelen.

Vers gebakken brood

Wist je dat de beheerder van ‘Hoeve te Gast’ 40 jaar een eigen bakkerij heeft gehad? “De echte ambachtelijke bakker”; dat is hoe de klanten van bakkerij Botman Nico kennen. En nu hebben we ook een eigen warme bakkerij op ons terrein!

Naast dat je een broodworkshop broodbakken kunt volgen, kunnen wij ook het vers afgebakken brood in de ochtend aan de deur leveren. Dit kun je bij Ilonka of Wim bestellen.