Over Hoeve te Gast

Wij, Wim en Ilonka, zijn sinds 2019 trotse eigenaren van Hoeve te Gast. Met veel enthousiasme hebben wij het verhuur van de vakantiewoningen en Bed & Boerenontbijt overgenomen van de ouders van Wim, Nico & Jeannie, wat het een echt familiebedrijf maakt. Zo zijn zij nauw betrokken in het onderhoud en aankleding van de tuin en moestuin, maakt Jeannie heerlijke jam en bakt Nico als vanouds het brood.

Logeren bij de bakker

Nico heeft 40 jaar een eigen bakkerij gehad, welke hij destijds weer had overgenomen van zijn vader. Deze bakkerij staat nu in het klein op ons terrein naast de boerderij. Graag nodigen we je uit om onder leiding van deze ervaren broodbakker samen ambachtelijk brood te bakken in de ‘Hoeve te Gast’ hobby bakkerij. Heb jij net als ons een passie voor ambachtelijk lekker brood? Volg dan een broodworkshop bij Nico. 

Op loopafstand van bos, duinen en strand

Lopend naar het strand

Bij ons kan je terecht voor een kort verblijf in onze Bed & Boerenontbijt of even weg met de hele familie in één van onze vakantiewoningen. Gelegen aan de rand van de Schoorlse duinen en op steenworp afstand van het strand en diverse restaurants. Een gezellige vakantieboerderij met katten, kippen en konijnen. Een plek waar je kan genieten van rust en een prachtige natuur en het Noordzee strand om de hoek, waar je lopend naar toe kunt!

strand hargen groet

Voor jong en oud

In de ruime tuin zijn er diverse plekken waar je heerlijk kunt zitten, en een vaste barbecueput welke te gebruiken is voor alle gasten. Voor de kinderen is er ruimte om in de tuin te spelen, zo is er een speelveld, klimrek, schommel, zandbak en een heerlijke hangmat. Huisdieren zijn welkom in onze vakantiewoningen, maar niet in onze B&B kamers.

Brood uit eigen bakkerij