Bakkerij

Wist u dat de beheerder van ‘Hoeve te Gast’ 40 jaar een eigen bakkerij heeft gehad? “De echte ambachtelijke bakker”; dat is hoe de klanten van bakkerij Botman Nico kennen. En nu hebben we ook een eigen warme bakkerij op ons terrein!

Broodworkshop

Sinds kort kunt u terecht voor een workshop (echt) broodbakken in de nieuwe bakkerij van Hoeve te Gast. Alle zintuigen zullen meedoen en leert u hoe u thuis bijvoorbeeld spelt, desem- en notenbrood kunt bakken.
De bakker geeft u de juiste aanwijzingen en tips en wil u vooral het “gevoel” voor deeg leren. Na een 4 à 5 uur durende workshop gaat u naar huis met veel informatie en een tas vol eigengemaakte producten en recepten.

Naast de praktijk krijgt u theorie over producten en bakprocessen. Misschien heeft u zelf vragen als:
– Waarom rijst het deeg niet?
– Wat is spelt?

“Terug naar de oorsprong, naar hoe echt ambachtelijk brood wordt gebakken”

U kunt zich inschrijven voor deze bijzondere brood-workshop. Bekijk hier de beschikbare datums.

Wij ontvangen u graag vanaf 11:00 uur indien genoeg aanmeldingen. Wij geven workshops in groepjes van 6 tot 8 personen. U kunt aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat qua invulling van de cursus. Wilt u graag iets speciaals maken laat het ons weten. Indien u zelf met een groepje van 6 tot 8 personen wilt komen dan zijn andere datum’s ook mogelijk in overleg.

Wilt u zich inschrijven of graag meer informatie ontvangen over de workshop? Stuur dan een e-mail naar: dethuisbroodbakker@hotmail.nl. Of bezoek de website www.broodworkshop.nl.

Of neem telefonisch contact met ons op.
T: 072-851 58 32
M: 06-10256157

Dagdeel in overleg. Kosten: € 60,- per persoon.