Hoeve te Gast

Bed and Breakfast

 

Kamer 1
Aantal personen: 4
Gedeelde douche en toilet
Kamer 2
Aantal personen: 2
Gedeelde douche en toilet
Kamer 3
Aantal personen: 2
Eigen douche en toilet
Luxe kamer
Kamer 4
Aantal personen: 3
Eigen douche en toilet
Luxe kamer
Kamer 5
Aantal personen: 2
Gedeelde douche en toilet
Algemeen
Reserveren vanaf 2 nachten
Open vanaf medio maart tot medio oktober
Huisdieren zijn niet toegestaan

Bed and Breakfast Schoorl – Groet

Aan de rand van de duinen en het strand van Schoorl vindt u Bed and Breakfast Hoeve te Gast. Een schitterende oude woonboerderij die al jaren een ideale vakantiebestemming is voor jong en oud. De boerderij is in 2011 geheel vernieuwd.

bed and breakfast

De Bed and Breakfast kamers

De Bed and Breakfast kamers zijn sfeervol en in verschillende thema’s ingericht. In onze grote familiekamer staat een ouderwetse bedstee voor 2 personen. Dit is een stapelbed. De kamer is voor 4 personen. Daarnaast zijn er nog 2 kamers voor 2 personen. Voor deze 3 kamers is de douche en het toilet op de gang. De andere twee luxe kamers zijn voor 3 personen en hebben een eigen douche en toilet.

Op de gang kunt u een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, koelkast en servies gebruiken. U kunt dus altijd zelf een kop koffie of thee maken, of een drankje uit de gevulde koelkast gebruiken. Uw bed is opgemaakt bij aankomst en een handdoekenpakket ligt voor u klaar.

In de ochtend serveren wij ons uitmuntende boerenontbijt met eigen gebakken brood en eieren van eigen kippen. U blijft namelijk logeren bij een bakker met 40 jaar ervaring en dat is te proeven! Zijn ambachtelijk gebakken brood, dat volgens ouderwets recept is gebakken, en West-Friese krentenmik smaken naar meer.

Omgeving Schoorl

Het ontbijt is een goed begin van de dag om lekker te gaan fietsen of wandelen. Goed om te weten dat u bij ons fietsen kunt huren. Ook kunt u in de grote tuin of op het zonneterras zitten. Vanuit de Bed and Breakfast loopt of fiets u meteen het uitgestrekte bos- en duingebied van Schoorl in. Ook kunt u lekker gaan uitwaaien of ontspannen op het strand. Het strand bevindt zich namelijk op 2 kilometer afstand. Werkelijk een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.

Reserveren

Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen of via onze reserveringstool.

 

Dit zeggen gasten over Bed and Breakfast Hoeve te Gast:

review bed and breakfast
review bed and breakfast