Bed and Breakfast Schoorl – Groet

Aan de rand van de duinen en het strand van Schoorl vindt u Bed and Breakfast Hoeve te Gast. Een schitterende oude woonboerderij die al jaren een ideale vakantiebestemming is voor jong en oud. 

Reserveren vanaf 2 nachten, april t/m oktober en vakantieperiodes.
Last minute reserveren van 1 nacht mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €10,-

Van:

Tot: 

Check beschikbaarheid

Of bel ons op: 072-5095980.

Luxe kamer met privé douche en toilet

Kamer 1

Aantal personen: 2 – 4*

Kamer 2

Aantal personen: 2

Kamer 3

Aantal personen: 3

Kamer 4

Aantal personen: 3

De Bed and Breakfast kamers

De b&b heeft eigen ingang en is gelegen op de eerste verdieping van de boerderij. Onze vier sfeervol ingerichte kamers grenzen allen aan een gezamenlijke ruimte, wat extra ruimte bied om te zitten. Hier kunt u gebruik maken van het keukenblok welke is voorzien van een koelkast, magnetron, servies en mogelijkheid tot gebruik van koffie-/ en theefaciliteiten. Er zijn vier kamers met eigen badkamer en toilet, geschikt tot 2 of 3 personen. 

* Kamer 1 kan in combinatie met een extra kamer geboekt worden, de extra kamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden en een wastafel. De douche en toilet is dan gezamenlijk op kamer 1. Er is in kamer 1 mogelijkheid tot verblijf voor 2 gasten. Uit te breiden tot max. 4 gasten. 

Op de begane grond in onze woning, schuift u s’ morgens aan voor een uitgebreid boerenontbijt in buffet vorm. Met eigen gebakken brood, huisgemaakte jam, eieren van eigen kippen en divers producten uit de moestuin. Voormalig eigenaar Nico, een bakker met 40 jaar ervaring, bakt als vanouds het brood voor onze gasten, en dat is te proeven! Zijn ambachtelijk gebakken brood, dat volgens ouderwets recept is gebakken, en West-Friese krentenmik smaken naar meer.

Omgeving Schoorl

Het ontbijt is een goed begin van de dag om lekker te gaan fietsen of wandelen. Wil je fietsen in de omgeving? Dat kan! Het kan natuurlijk zijn dat je je eigen fiets meebrengt, maar het is ook mogelijk om voor de korte afstanden richting het strand of in de omgeving bij ons een fiets te huren. Wij hebben reguliere dames fietsen met 3 versnellingen, deze kun je tegen een kleine vergoeding gebruiken. Prijzen: €5,00 euro per dag. Deze fietsen zijn vanuit onze kant een kleine service voor het gemak, wil je echt een stuk gaan fietsen kan je bij Masteling Tweewielers een fiets huren; dit is gelegen op 400m vanaf onze accommodatie. 

Ook kunt u in de grote tuin of op het zonneterras zitten. Vanuit de Bed and Breakfast loopt of fiets u meteen het uitgestrekte bos- en duingebied van Schoorl in. Ook kunt u lekker gaan uitwaaien of ontspannen op het strand. Het strand bevindt zich namelijk op 2 kilometer afstand. Werkelijk een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.

Reserveren

Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen of via onze reserveringstool.

Coronamaatregelen

Bij Hoeve te Gast doen wij er alles aan om je een zo veilig mogelijk verblijf te bieden en ook wij hanteren de maatregelen van de RIVM. Bij aankomst zullen wij u informeren over het ontbijt. Wij accepteren geen contant geld. Betalingen ontvangen wij graag per bank overschrijving. Uiteraard zullen wij zorgen dat de gemeenschappelijke ruimtes extra worden schoongemaakt. Wij hopen je in goede gezondheid te mogen ontvangen!