Bed and Breakfast

Bed and Breakfast Schoorl – Groet​

Aan de rand van de duinen en het strand van Schoorl vindt u Bed and Breakfast Hoeve te Gast. Een schitterende oude woonboerderij die al jaren een ideale vakantiebestemming is voor jong en oud. De boerderij is in 2011 geheel vernieuwd.

Van:

Tot: 

Check beschikbaarheid

   Of bel ons op: 072-5095980.
Reserveren vanaf 2 nachten, april t/m oktober en vakantieperiodes.
Last minute en november t/m maart is reserveren van 1 nacht mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €10,-

Kamer met gedeelde douche en toilet

Kamer 1

Aantal personen: 4

Kamer 2

Aantal personen: 2

Kamer 5

Aantal personen: 2

Luxe kamer met prive douche en toilet

Kamer 3

Aantal personen: 3

Kamer 4

Aantal personen: 3

De Bed and Breakfast kamers

De b&b heeft eigen ingang en is gelegen op de eerste verdieping van de boerderij. Onze vijf sfeervol ingerichte kamers grenzen allen aan een gezamenlijke ruimte, wat extra ruimte bied om te zitten. Hier kunt u gebruik maken van het keukenblok welke is voorzien van een koelkast, magnetron, servies en mogelijkheid tot gebruik van koffie-/ en theefaciliteiten. Er zijn twee grote kamers met eigen badkamer, geschikt tot 3 personen. Daarnaast zijn er nog twee kamers voor 2 personen en één familiekamer, welke geschikt is voor 4 personen. De familiekamer heeft een tweepersoonsbed en een bedstee/stapelbed voor de kinderen! (tot 12 jaar). Voor deze 3 kamers is de douche en het toilet gedeeld op de gang.

Op de begane grond in onze woning, schuift u s’ morgens aan voor een uitgebreid boerenontbijt in buffet vorm. Met eigen gebakken brood, huisgemaakte jam, eieren van eigen kippen en divers producten uit de moestuin. Voormalig eigenaar Nico, een bakker met 40 jaar ervaring, bakt als vanouds het brood voor onze gasten, en dat is te proeven! Zijn ambachtelijk gebakken brood, dat volgens ouderwets recept is gebakken, en West-Friese krentenmik smaken naar meer.

Omgeving Schoorl

Het ontbijt is een goed begin van de dag om lekker te gaan fietsen of wandelen. Goed om te weten dat u bij ons fietsen kunt huren. Ook kunt u in de grote tuin of op het zonneterras zitten. Vanuit de Bed and Breakfast loopt of fiets u meteen het uitgestrekte bos- en duingebied van Schoorl in. Ook kunt u lekker gaan uitwaaien of ontspannen op het strand. Het strand bevindt zich namelijk op 2 kilometer afstand. Werkelijk een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.

Reserveren

Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen of via onze reserveringstool.