Schoorl vakantiehuis – Groet

Aan de rand van de duinen en strand van Schoorl vindt u vakantieverblijf Hoeve te Gast. Een schitterende oude woonboerderij die al jaren een ideale vakantiebestemming is voor jong en oud. Een woonboerderij met kippen, konijnen en katten. Vakantiewoning de Dors en het Achterhuis bevinden zich in een authentiek gedeelte van de boerderij. Groepsverblijf het Strandhuis bevindt zich op een apart afgescheiden gedeelte van het terrein. Honden zijn welkom in onze vakantiewoningen, hiervoor word een meerprijs gerekend à €15,- per hond/ verblijf (er zijn maximaal 2 honden toegestaan).

Van:

Tot: 

Bekijk beschikbaarheid

   Of bel ons op: 072-5095980.

De Dors

De vakantiehuizen

De vakantiehuizen zijn authentiek en sfeervol ingericht met ieder een eigen karakter. Vakantiehuis de Dors is gezellig ingericht voor 2 personen en heeft een eigen terras. Vakantiehuis het Achterhuis is een klein en knus appartement en ademt een stukje nostalgie uit. Dit verblijf is geschikt voor 5 personen. Vakantiehuis het Strandhuis is een gezellig groepsverblijf die recentelijk verbouwd is. Dit verblijf is voor 8 à 10 personen geschikt. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, wasmachine en een ruime en volledige keuken.

Uit eigen bakkerij

Wakker worden met vers gebakken brood? Daar kunnen wij voor zorgen! Op ons terrein staat onze bakkerij waar mede-eigenaar Nico Botman dagelijks brood bakt volgens ouderwets recept. Bakker Nico, met inmiddels 40 jaar ervaring, heeft in Zaandam en Alkmaar zijn eigen bakkerij gehad. Aanraders zijn de verse gevulde koeken, West-Friese krentenmik en natuurlijke het ambachtelijk gebakken brood. U kunt eventueel ook de kunst afkijken door een broodworkshop bij te wonen.

Omgeving Schoorl

Wist u dat Schoorl de mooiste duinen van Nederland heeft? Een vakantie in Schoorl betekent rust, ruimte en genieten van de mooie natuur. Beleef dit mooie stukje natuur op de fiets of te voet. Naast de prachtige natuur kunt u bijvoorbeeld ook het historische dorpje Bergen bezoeken dat bekend staat om kunst, cultuur en leuke restaurantjes. Op 12 kilometer afstand vindt u de populaire winkelstad Alkmaar. In de zomermaanden wordt daar elke vrijdag de kaasmarkt georganiseerd. Kortom een stukje Noord-Holland dat u echt eens moet bezoeken!

Wilt u meer informatie over Schoorl bekijk dan: Duindorp Schoorl

Wilt u meer weten over de bezienswaardigheden van de rest van Noord-Holland bekijk dan: Holland boven Amsterdam