De Dors

De Dors

De Dors wordt momenteel verbouwd tot een tweepersoons vakantie appartement en is vanaf maart 2022 weer te reserveren.

Vakantie appartement “De Dors” is één van de drie vakantiewoningen bij Hoeve te Gast. De Dors is een  modern vakantie appartement, welke zich bevindt in een gedeelte van de boerderij. Door de hoge ramen aan de voorzijde is er veel licht inval, doordat de Dors een voormalig koeienstal is bevinden zich aan de oostzijde 2 stalramen, voorzien van HR ++ beglazing.

 

Dit sfeervolle begane grond appartement is voorzien van een lage zithoek met tv, een keuken met vaatwasser, combimagnetron, kookgelegenheid, koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde loop je middels twee schuifdeuren de slaapkamer in, waar zich een tweepersoonsbed bevindt en de badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Aan de voorzijde van het appartement is er een privé terras, daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke tuin. Hier zijn diverse zithoeken, een barbecue plaats, een speeltoestel en divers speelmateriaal voor kinderen.

* Dit verblijf is geschikt voor 2 personen.

Wil je met meer personen verblijven?

De Dors is eventueel uit te breiden door het huren van Het Achterhuis, welke naast gelegen is. Ook is het mogelijk een kamer in onze Bed & Breakfast te boeken, welke zich op de eerste verdieping van de boerderij bevindt.
Voor een upgrade van je verblijf is het mogelijk gebruik te maken van ons ontbijtbuffet in de bed & breakfast. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Algemeen

* Aankomstdag maandag is mogelijk bij het boeken van een midweek of buiten hoogseizoen

Vers gebakken brood

Wist je dat de beheerder van ‘Hoeve te Gast’ 40 jaar een eigen bakkerij heeft gehad? “De echte ambachtelijke bakker”; dat is hoe de klanten van bakkerij Botman Nico kennen. En nu hebben we ook een eigen warme bakkerij op ons terrein! Naast dat je een broodworkshop broodbakken kunt volgen, kunnen wij ook het vers afgebakken brood in de ochtend aan de deur leveren. Dit kun je bij Ilonka of Wim bestellen.