Hoeve te Gast

Vakantiehuis

Schoorl vakantiehuis – Groet

Aan de rand van de duinen en strand van Schoorl vindt u vakantieverblijf Hoeve te Gast. Een schitterende oude woonboerderij die al jaren een ideale vakantiebestemming is voor jong en oud. Een woonboerderij met kippen, konijnen, katten en een lieve boerderijhond. Vakantiewoning de Dors en het Achterhuis bevinden zich in een authentiek gedeelte van de boerderij. Groepsverblijf het Strandhuis bevindt zich op een apart afgescheiden gedeelte van het terrein.

 

De Dors
vakantiehuis schoorl
Aantal personen: 6-7
Eigen parkeerplaats
Aantal verdiepingen: 2
meer info
Achterhuis
vakantiehuis schoorl
Aantal personen: 5
Eigen parkeerplaats
Aantal verdiepingen: 1
meer info
Strandhuis
vakantiehuis schoorl
Aantal personen: 8-10
Eigen parkeerplaats
Aantal verdiepingen: 2
meer info

De vakantiehuizen

De vakantiehuizen zijn authentiek en sfeervol ingericht met ieder een eigen karakter. Vakantiehuis de Dors is gezellig ingericht met veel steigerhout. Dit verblijf is geschikt voor 6 personen. Vakantiehuis het Achterhuis is een klein en knus appartement en ademt een stukje nostalgie uit. Dit verblijf is geschikt voor 5 personen. Vakantiehuis het Strandhuis is een gezellig groepsverblijf die recentelijk verbouwd is. Dit verblijf is voor 8 à 10 personen geschikt. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, wasmachine en een ruime en volledige keuken.

Uit eigen bakkerij

Wakker worden met vers gebakken brood? Daar kunnen wij voor zorgen! Op ons terrein staat onze bakkerij waar mede-eigenaar Nico Botman dagelijks brood bakt volgens ouderwets recept. Bakker Nico, met inmiddels 40 jaar ervaring, heeft in Zaandam en Alkmaar zijn eigen bakkerij gehad. Aanraders zijn de verse gevulde koeken, West-Friese krentenmik en natuurlijke het ambachtelijk gebakken brood. U kunt eventueel ook de kunst afkijken door een broodworkshop bij te wonen.

Omgeving Schoorl

Wist u dat Schoorl de mooiste duinen van Nederland heeft? Een vakantie in Schoorl betekent rust, ruimte en genieten van de mooie natuur. Beleef dit mooie stukje natuur op de fiets of te voet. Naast de prachtige natuur kunt u bijvoorbeeld ook het historische dorpje Bergen bezoeken dat bekend staat om kunst, cultuur en leuke restaurantjes. Op 12 kilometer afstand vindt u de populaire winkelstad Alkmaar. In de zomermaanden wordt daar elke vrijdag de kaasmarkt georganiseerd. Kortom een stukje Noord-Holland dat u echt eens moet bezoeken!

Wilt u meer informatie over Schoorl bekijk dan: schoorlaanzee.info

Wilt u meer weten over de bezienswaardigheden van de rest van Noord-Holland bekijk dan: vvvhartvannoordholland.nl

Reserveren

Voor meer informatie kunt de pagina tarieven bezoeken.

strandhuis reserveren strandhuis tarieven

 

Schoorl vakantiehuis: De Dors

Schoorl vakantiehuis: Het Achterhuis

Schoorl vakantiehuis: Strandhuis